Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ett


Norrsken


Drömmar som vandrar
över himlavalvet
kan en vacker dag


slå in


Helena 2018-12-16




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 255 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-12-16 01:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas dessa drömmar är önskedrömmar. Då må de slå ut i full blom.
2019-01-22

  Kungskobran VIP
Så finstämt
2018-12-17

  Domenico VIP
En vacker vetskap som kan bära långt...
Korta rader med stort innehåll och dessutom vackert utlagda!
2018-12-16

  Angel of love
Så vackert beskrivet <3
2018-12-16

  Cikoria Blå VIP
Vackert!

Själv vill jag se norrsken en gång.
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW