Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gym bäst?

- Träna för dragkamp far
vilket ställe vi då tar...
Det blir väl gym?
- Tyck ej jag är grym...
REPLOKAL för den vi har...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2018-12-16 01:41



Bookmark and Share


  ULJO
Rep lokalen. Fyndigt
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt