Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet i jul igen

Det strålar av stjärnor i vinterkväll 
där man sitter i förväntan i sitt lilla tjäll 
framför öppenspisens sprakande eld och nyklädd gran 
som inte är köpt på torget i stan 

© Ted Örnberg




Prosa (Kortnovell) av Eaglemountains VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-16 02:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2019-01-26

  majola VIP
Fint diktat
2018-12-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
T rädet klart
E ld brinner rart
D et är ju en start
* kanske nå´n då
* ljuset ser och
* till Dig sig
* beger....


2018-12-16

    ej medlem längre
Ja, det är många som delar detta öde. Ofrivillig ensamhet är svår, inte minst under dessa helgdagar!
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP