Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomten talar (pojke på bussen)

Tomten tar hundar och barn

Sparar dem som troféer i säckar.

Han håller en haj i handen
En blir tryckt emellan
Flickan i vagnen ler
Kritvita tänder som bara ett barn har

Det blåser kallt
Vi delar på en strumpa

Sätter kaffet i halsen

En pojke på bussen

Så liten så han inte syns



Jag vet att du väger mer

Än varje stjärna




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-06 22:45



Bookmark and Share


    All my ghosts
En unik poetisk röst, finns nyanser av cut-up-dikt, impressionism, David Bowie (mina associationer), men allt samtidigt väldigt eget och utan motsvarighet.
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka