Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tema på Skrivarsidan


Utanförskap


Utanför ICA
sitter hon dag efter dag
människa som vi.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-16 08:17



Bookmark and Share


  Birk Andersson
dagens rätt
eleven gav lunchpengarna
till tiggaren
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP