Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemini meteor shower


~ TVILLINGARNA ~

Natten är stjärnklar 
Och underbar 

Vi står tätt 
I mörkret 

I regnet av meteoriter 
När kylan biter 

Dom står tätt 
I mörkret 

Och blickar ner 
Över vårat kvarter 

-R




Bunden vers (Rim) av -R
Läst 233 gånger
Publicerad 2018-12-16 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-R
-R