Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Engelsk sonett på svenskt vis


~ FASADEN ~

Något märkligt så vackert men skrämmande
Vem är det bakom denna fasad
Ibland är det för henne själv främmande
Hon drömmer sig bort, till vad

Ibland blir hon trött och får sätta sig ner
Då andas hon äntligen ut
Men hon släpper inte in någon mer
För hon är verkligen totalt slut

Situationen den tär
Hon har en tänkandes själ
Bestämd, ett stort ansvar hon bär
Men hon vill bara alla väl

Hon gråter när ingen ser
Men efter hon återigen ler

-R




Bunden vers (Sonett) av -R
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-16 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-R
-R