Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min bok Bara Ord


Utsatt


fördomsdrabbad och utestängd
med anorakhuvan uppdragen och
persedelpåsen surrad vid handen
ligger du
även denna gråkalla morgon
på bänken i parken

också nu går jag förbi
utan att fråga
hur du haft det
i natt

om du frusit eller känt dig hotad
eller varför
du blivit utsatt
på en bänk
i en park
i staden




Fri vers (Prosapoesi) av majola VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-16 09:57



Bookmark and Share


  danne //
Mitten stycket är isande kallt..
så man får frossa (orden) får en att skälva och kanske är det inre associationer som lätt kommer fram...
2019-07-23

    Lars Gullberg
Ett monument av vår tid. Du kan verkligen uttrycka den i ord.



2019-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Här målar du en stark bild av mångas bistra verklighet.
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP