Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryper in

Hon kryper in
Lyfter på täcket
Kryper in med ett fniss
Kurar in sig
med sin morgonvita kropp
Kalufsens hårtestar och lockar
tecknar mönster på kudden,
kliar uppmärksamhet på näsan
Den långa mjuka backen
upp mot hennes höfters höjd
stoltserar av kvinnlighet,
i stark kontrast emot allt det busiga
Tillgivenhet, larv och förtroende
fyller alla kramar
Glädje och tacksamhet
leder handen över huden




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-16 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner