Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖN FALLER - tanka

Spröda snöflingor

faller till just ingenting

barnen besvikna

vuxna står andäktiga

inför vitpudrad skönhet




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-12-17 17:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, just nu är de vitpudrade träden väldigt vackra...man får njuta så länge det går...fin tanka...
2018-12-18

  Lars Hedlin
Fint framfört!
2018-12-18

  Poeten Salvador VIP
Det pudrade här idag
2018-12-17

    ej medlem längre
Spännande kontraster. Gärna en vit Jul. :-)
2018-12-17

  ULJO
Riktig vinter vill vi ha
2018-12-17

    Dan Myrbeck
Fint fångat med tankatext!
2018-12-17

  Fulbergarn
Du får verkligen ett udda ord att smälta in en "andäktig" tanka
2018-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Smält!
Den trefaldiga förbannelsen: vinter, snö och jul.
2018-12-17

  AiA Maria den fria
Barnen visar ofta oss ”vuxna” stora under i det lilla...
Inför spröda flingor är rollerna här ombytta...vackert,stillsamt o tänkvärt
Tack!
2018-12-17

  Öknens Ros VIP
fint fångat om snö och reaktioner!
2018-12-17

  Feliaxel VIP
Hoppas för barnens skull att det blir tillräckligt med snö på jullovet
2018-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Här har du verkligen fångat skillnaden mellan att vara barn och vuxen i den lilla snön är!
Bra skrivet.
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP