Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intet nytt under solen


Intet nytt

Ville gärna skriva
orden som gick fram
i vaggan av kupade
händer
som bar min längtans
namn
Men alla tankar var
redan tänkta
så det blev inte så
Ändå vill jag säga
att det blev bra ändå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-16 11:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett starkt avslut på en bra och tankeväckande text!
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP