Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem sa att döda blir de till döda?Sikta mot evighet


LEV LÄNGE!

 Livet knackar på dörren

Livets ängeln ta hand om mig

Led mig till det öppnade ljus

Ljuset som får mig leva länge

Jätte länge, för evigt

Jag ser ljuset just nu

Vaknar ur döden

Vem sa att döda blir till döda?

Sikta mot evighet




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-01-05 11:06



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Larz Gustafsson
tack för rådet
2019-01-12

  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
Stort tack för dina fina ord
självklart alltid finns utväg :)
2019-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Be Jesus att Han tar hand om dig.
Änglarna kan inte frälsa dig.
2019-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande om livet och döden.
När jordelivet är över kanske det finns en fortsättning i en annan dimension.
2019-01-06

  MALVAA VIP
Öknens Ros
Lita på dig själv
Ditt liv är mer värd än du anar :)
2019-01-05

  Öknens Ros VIP
Leva till evighet? Det låter lite för länge för mig.
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP