Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om mina underbara vänner.


Ni är fantastiska!

Vänner lika fina som ni jag är säker på inte finns
I min barndom jag mobbad blev jag fortfarande minns
Jag inte många vänner hade då
Men idag jag lycklig är som få
Då jag vänner som förgyller alla mina dagar har
Ni alla mig får att känna mig något jag tidigare inte var
Ödmjuk är ordet som jag söker gör
Det är något som vi alla vara bör
Fortsätt att vara precis som ni är
För ni ska veta att jag er håller väldigt kär!




Fri vers (Fri form) av Sandra Hedlund
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-16 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hedlund
Sandra Hedlund