Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och alla dagar hade varit så långa att ingen visste deras mått


Som om inget hade hänt





Det var den sista dagen

Ljudet nådde alla de människor som aldrig lyssnade
Utan att deras öron

Men ännu långt nere i dalgångarna, där älvorna lagt sina telningar

Ljuder orden


Det var det som var den sista dagen




Fri vers av Ninnesdotter
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-16 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter