Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pure Evil & Madness har invaderat slagit läger

Stackars mitt lilla förut så blomstrande land
som en vingklippt fågel haltar det omkring
varje steg bär blodspår och ur alla öppnade sår
väller var ut och bildar stora väldiga pölar
doft av förintelse sveper runt blandad med död
det har blivit andra tider och de är inte nådiga
vapen har slagit läger och det skjuts hej vilt
öppnade gränser har gett tydliga resultat
kriminaliteten frodas och tar bara för sig
människor blir utsatta rånade slagna hotade
misshandlade utan att ha gjort någon illa
snälla fogliga laglydliga medborgare som
gör rätt och slavar på i sitt anletets svett
får nu smaka på skörden politiker sått!
sen alla omtalade våldtäkter som ständigt
är på tapeten och löper amok i sitt begär!
skadorna på alla offer blir livslånga förödande
de som utför får knappt något straff och
detta är så sataniskt att man inte finner ord
de styrande har tillåtit öppnat porten
på vid gavel åt ondskans luriga furste och
det kommer som sagt bli värre och den som
fortfarande inte vill se sanningen kommer
en dag inse den groteska hemska lögnen
hur den fört människor på villovägar
håller man tyst och bara tittar på
så är man delaktig i denna ondska
för det är det, Pure Evil & Madness






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2018-12-16 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP