Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycka och tro-utan att veta

Att tycka och tro har för många svenskar

blivit viktigare än att riktigt veta; förbundet med kunskap

Det senaste i den vägen hörde jag i ett SR1-program 

där en "expert" förfäktade att små barn skulle få rösträtt;

och då föräldrarna som barnens förmyndare kunde lägga barnens röst

Ett argument som framfördes var att även senildementa har ju rösträtt i dag




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-16 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stämmer i Sverige blir ingen omyndig förklarad, senildementa får rösta och det är ofta med sina anhörigas hjälp.
Ett enormt misslyckande så klart!
2018-12-16

  SatansSon
det räcker inte med att veta, skrev andré brinck. man måste förstå också.
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP