Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
V


Fontex eller

Fontex eller Ciprolex?
den är dagens fråga





Fri vers av the apache kid VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-16 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP