Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du att du klarar av det ensam

eller vill du ha hjälp
Skrik till då i sådana fall så kommer jag genast
på en gång och hjälper dig
För det är väl det som vänner är till för
Att utnyttjas till den milda grad i hopp om att
kunna göra sin vän riktigt glad
Göra sin väns dag
Vilket man säkert får igen en annan dag
För tjänster och gentjänster är vad som gäller
Skrubbar du min rygg så skrubbar jag din
Tillsammans med goda vänner kan man i alla fall
känna sig ganska så trygg om någon nu är
dum eller stygg emot en
Så hör av dig om du behöver min hjälp att vifta bort
alla dessa onda mygg

Nä, det här är lugnt
Det här klarar jag av själv
Men tack ändå ska du ha...

Tror du att du klarar av det ensam?

Ken Cassel
16/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-16 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel