Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TYSTNADENS MÄN

stirrar på tomhet igen

lyssnar på tystnad igen

blir provocerad och stött

glor in i väggen igen

kan inte skrika ned den

vanmakten gör mig så trött

 

söker ett livstecken ur

en massiv, mördande mur

väntar en timme igen

en rastlöshet växer stark

en vind drar genom min park

med is från tystnadens män

 

LARZ GUSTAFSSON 16/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2018-12-16 16:15



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tystnaden-säger allt
Makt-lös (het)- tinar frusna hjärtan
I tomrum- finns vi
Tack för ljus på LIV

2018-12-20

  Kungskobran VIP
Tiger som muren
men tystnadens minut
har ett slut
sanningen kommer alltid ut
f

2018-12-16

    ej medlem längre
Tystnad som stör och tomhet som talar...
berörande sorgset...
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP