Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VACKER VÄNSKAP

VACKER VÄNSKAP

Det är mycket mer till Julen
Än stearinljus och glädje
Det är känslan av vacker vänskap
Som lyser igenom hela året

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-16 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj