Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLKAGRIS STÅNG

POLKAGRIS STÅNG

Polkagris stången påminner hur mycket Gud brydde sig
Precis som Hans julklapp till oss
Så ska den bli uppdelad
till vara och en

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 148 gånger
Publicerad 2018-12-16 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj