Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det många barn längtar efter just nu

kommer snart
Så nu när alla klapparna är inhandlade tar man
det bara lugnt
För när julaftonsmorgonen kommer blir det på ungarna
en jäkla fart
Ingen lugn och ro
Klappar som ska öppnas och mat som ska ätas
och Tv som ska tittas
Så man vill ju utgå ifrån att den här dagen blir till en
bra start inför det nya året som även det
kommer snart
Då det ska festas såklart
Ho Ho Ho
God jul på er allihopa, kan man höra tomten skrika
när han kommer på dörren för att i nästa sekund fråga
om det finns det några snälla barn här?!

Det många barn längtar efter just nu!

Ken Cassel
16/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-16 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel