Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synestesi


Sinnet ville det inte



Du spyr rykande tarmludd
Tvingar läsarens öga
Och sinnet

Om luktsinnet kunde tala
Eller ögat förklara

Ett flyktande ord hade jag
Men munnen låste tanken
Och sinnet


Också det
Kan vara vackert som stinker

Och sinnet




Fri vers av Ninnesdotter
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-16 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter