Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerfrid




Timmar sakta smyger
Min kropp förstelnad är
I mörka tidens längtan
Blott ljusets strålar bär

Vad är väl tysta suckar
I brasans sprakande sken
När inget svar är tydligt
Vad är då meningen

Tacksam för en glöd som lever
Jag låter den få gro
Håller den så varmt och ömt
Sakta kvävs en oro















Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 208 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-16 17:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat
2018-12-30

  AiA Maria den fria
Berörande vacker glöd- ditt ljus
Tack!
2018-12-20

  Lars Hedlin
Oerhört stark och i beröring på ett djupare plan. Känslan slår och känns igen..Kram
2018-12-18

  Stay Golden
Lovely yet saddening.
2018-12-17

  Gin83
Jättefin
Vackert uttryckt och med ett rejält djup
Som vanligt så berör dina alster
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem