Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna skärvor 3

Under studierna var det en föreläsare, hon var universitetslektor, som var känd för att anteckna mycket på tavlorna i C-salen.

Vid ett tillfälle skrev hon särskilt mycket, tavlan var kanske tre meter lång och en och en halv meter hög, men jag tappade räkningen efter 60 fullskrivna tavlor.

Jag hade flera kollegieblock fulla med formler efter hennes föreläsningsserie. Tyvärr läste jag aldrig mina anteckningar.




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-17 01:06



Bookmark and Share


    Mim
Både skratt, och en viss dystopi i denna prosa!
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP