Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklädd

 

 

Jag älskar 

ditt sätt att se på mig

utan glasögon

då känner jag mig vacker

precis så som 

jag är

 

*

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-12-16 22:57



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så mysigt diktat.
2018-12-20

  Blått Norrsken VIP
Jättefint skaldat !!!
2018-12-19

  Poems by Sara
Vackert både visuellt och innehållsmässigt!
2018-12-18

  Lars Hedlin
Oerhört bra och talande stark! kram
2018-12-18

  Nimbus VIP
Mycket sagt med få ord!
2018-12-16

    Peter Söderqvist
Texten säger en del om självkänsla och relationen mellan jaget och kroppen.
Texten känns aktuell.
Bra skrivet.
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP