Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bygger oss en egen värld

Vi bygger en värld med vår penna
från grunden med stadig hand
modigt vi låter hanen sig spänna
vi siktar och ser in i vårt nya land

Vem får vårt drömland befolka
jo, människor med stark empati
finna dem och deras känslor tolka
blir inte svårt med pennans magi

Fantasi och kreativitet är viktigt
krig och osämja får där inte finnas
ord skall vara sanna på riktigt
allas trådar skall sammantvinnas

Stress och egoism skall där bannas
pengajakt och vinster försvinna
kärlek värme och ärlighet sannas
lögner och svek vi ej där finna

Vi skall känna trygghet och lycka
på gatan kunna gå utan fara
en självklarhet kan man tycka
att bara leva och bara få vara




Bunden vers (Rim) av Leif U Hagström
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-16 23:16



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så bra och gott
för oss beskrivet
så skulle det vara
för oss alla i livet
i klivet, i drivet!
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Leif U Hagström
Leif U Hagström