Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Borta i tre timmar?

De timmarna
De minuterna

En känsla av skuld
En tom burk på mattan
Utslängda papper
Jag ser dina skor
Jag ser din jacka

Bristen på kommunikation

Livet utslängt på golvet

Kroppen någon annan stans

Tankarna snurrar

Du kommer tillbaka

Jag vet att du snart kommer tillbaka




Ändå är jag rädd




Fri vers av regnflicka
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-17 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka