Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag


Faller handlöst



När dina ord

öppnar avgrunden

faller jag handlöst



Helena 2018-12-17




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-12-17 02:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En annan människa kan tränga djupt in i en annan människas sinne. Särskilt om kärleken öppnat alla dörrar på vid gavel.
2019-01-22

  bumerang

Intressant scenario.
Att känna igen sig i.
Tills man som i texten reflekterar.
Och erfar att när man av rädsla? så lättvindligt skänker bort sin kraft, så sviker man
sin egen heliga kärna
2018-12-17

  Kungskobran VIP
Ord kan döda
Kraftfullt skrivet
2018-12-17

  Domenico VIP
Vad jag menar är alltså
Maximalt magisk i minimal form!
2018-12-17

  Domenico VIP
Minimal magi!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW