Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintrig skörhet



Följer dig
som följer
stjärnorna
bland granbarr
och asteroidfall


När månen ropar
vargarna svarar
i knarrande kyla
tydligen ingen
nederbörd utlovad


Fastän sidensvansarna
vädrar morgonimma
i pågående akt
utefter snöhöljda gärden
bak frostisade fönster


Där drömmarna går
tusenfjät i tystnad
kring fjällrävens
tassemarker och
mänskors boningar


Vinter på jorden
kan bli köldknäpp
i själen så sjung
medans tid ännu
bejakar vår skörhet




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-17 08:46



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Frostisad skönhet
charmar ett poethjärta

2020-06-14

  Öknens Ros VIP
Vacker vinterbild!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP