Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULÖGON

JULÖGON

En liten stjärna på toppen av julgranen
Två små presenter under granen
Tre stycken glitter som hänger härligt
Fyra färgade lampor som lyser så sött
Fem glimmande julkulor dansar för mig
Å,vilken syn för julens ögon

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-17 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj