Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta livet en dag


renyu17dec18

Jag söker efter
svaren på frågorna som
jag aldrig ställde.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-17 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP