Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verksamheten

Ett bokslut över en förvirrad tid
ge mig ett skäl att fortsätta andas
en anledning att tro på människorna
ge mig några ord att sjunka ner i

Varför är mitt huvud
fullt av oväsentligheter?
låt mig vila i andetagen
när verksamheten stänger dörren
jag läser trädens grenar
lycklig när jag tappar tiden




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2018-12-17 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP