Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#Hej! Jag tar skydd från sårbarhet har på hemmaplan angående infrastruktur, Östersjön fartig i njöd, mfl, har ingen lust hänga med dåliga nyheter, och dåliga planering av okända entreprenader. Jag vill njuta av Jule frid som jag vill!


Jag fick akustik 5 sek Signal just nu.

.

Googlade: "En kort signal (en sekund) = jag girar styrbord (höger)

  Två korta signaler = jag girar babord(vänster)

   Tre korta signaler = jag backar

 En lång signal (5 sekunder) kan vara uppmärksamhetssignal vid skymd sikt

 Är det dimma och du hör en lång signal varannan minut betyder det att ett fartyg gör fart genom dimman någonstans i närheten.

  Hör du däremot två signaler varannan minut har fartyget stannat. (En signal varje minut betyder att det har ankrat) Detta är en tveksamhetssignal och definitionen för denna lyder: ”När fartyg i sikte av varandra närmar sig varandra och det ena fartyget av någon orsak ej förstår det ena fartygets avsikter eller åtgärder eller är tveksamt huruvida det andra fartyget vidtar erforderliga åtgärder till undvikande av kollision, skall det omedelbart tillkänna ge sin tveksamhet genom att i hastig följd avge minst 5 korta signalljud"

 

 

 

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-12-17 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP