Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


DecemberNovell (tävlingsbidrag)

 

 

På vägen hem från träningsstudion
verkade trapphallen ovanligt mörk.
Slog koden och öppnade ytterdörren.
Då tändes lamporna i tre steg.

Hissen stoppades på andra våningen
och fortsatte sedan ned till källaren.




Prosa (Novell) av Fredrik P. VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-17 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP