Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slåuppare kan slå ner...

Letar fram slåupp artister
gör lexikongäng i register
som sen bjuds in då
i deras böcker slå
då syns direkt om något brister...








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2018-12-17 10:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du kunde själv en scenkomiker bli, ty en sån behöver fantasi, sådan du visat sig besitta, skratt kan begynna samt smitta, sedan ådran nog sitter i...
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt