Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Det är så tyst här där jag sitter
Vad är det som inte hörs?
Är det vinden, regnet
eller knastrandet från gruset?
Fåglarna som vilar still
eller är det du?

Det är så kallt här där jag sitter
Vad är det som inte värmer mig?
Är det solen, den varma vinden
eller tröjan du stickat mig
eller kalla kårar som kyler mig
fryser för att jag saknar dig.

Det är så ensamt här där jag sitter
Vad är det som saknas mig?
Någon att tala med
någon att finnas med
eller tänka tillsammans med?
Bara du kan få mig sluta sakna.




Bunden vers (Rim) av Leif U Hagström
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-17 13:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara är inte lätt
inte heller själv
på livet sätta
sprätt, men
det finns kanske
nå´t sätt, om man
har tur att komma
på nå´t nytt som just
för en känns rätt...

2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Leif U Hagström
Leif U Hagström