Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelse från tid till annan

 

 

var dina ord

ett vattendrag

som flödade

över mina fält

 

idag

efter skörden

vilar jorden ånyo

tacksamheten

talar även

i tystnad

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-17 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg