Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyla

vintern har fångat gräset

lagt sin snöboja kring

frusna rötter

och tvingat till krökta ryggar

 

men kyla kan inte vara

för evigt

inte ens istiden med

sin mäktighet

kunde helt krossa

det beständiga

 

låt oss vänta på solskuggorna

som kommer

låt oss räta på våra

stela ryggar

och glädjas över befrielsen

                                               den kommer 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-17 15:16



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Hoppingivande vackert!
2018-12-22

  Lottie Ålhed VIP
Hoppingivande vackert!
2018-12-22

  Stisse
Vackert och hoppfullt.
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP