Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd (i vinterskrud)

Frost kylda stammar

Trädens skörhet
och styrka

En del sträcker sina
starka armar uppåt

Andra låter dem falla

Olika karaktärer
Sida vid sida

Blixtstilla i vinter skrud





Fri vers av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-17 16:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text i vinterskrud!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP