Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu sändas tusen...

Nu sändas tusen julekort
runt jordens hela sfär
och tusen, tusen
skickar nå´t till oss alla här!

Och över stad och land då tänds
ett juligt hoppfullt ljus
ni håller där, vi håller här
vårt starka glada brus...

Ni vänner ofta fjärran är
ifrån vårt lilla hus
då bringar korten, hopp och frid
och ger oss glädje rus!








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-17 18:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2018-12-18

  Feliaxel VIP
Det vore tråkigt om julkorten försvann på grund av den digitala världen
2018-12-18

    Dan Myrbeck
Bra - jag skriver också egna texter
till kända sånger. Det är en fin ide.

Jag var med i Ring P1 med en sådan
14 dec.
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt