Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


Vättens Väntan

 

 

 

Vätten tänkte det var lika bra att vänta till sista minuten med att stiga upp ur sitt mysiga gryt. Utifall någon förutsättning skulle hinna ändras trots allt... till exempel gröten eller nöten, törhända luvan eller gruvan???? Emellertid när han väl hade kravlat sig upp längs rötterna och satt sina fötter på den snögnistrande jordskorpan - då föreföll hela väntan lika bortkastad som vanvettig. Nu var det ju bara att låtsas vara tomte igen, så kunde vätten få krypa ned snart, och drömma om hur vårsnåren på nytt hade grytt.

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Novell) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-17 19:55



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hihi, lite sådär oförbätterliga piruetter... som om jag inte kunde låta bli [vilket jag varken kan eller vill heller]. Gick nu rentav in och bytte ut "galen" mot "vanvettig" som ju ligger närmare vättens klangvärld :-)
2018-12-18

  Nanna X
Roliga grötrim sådär i förbifarten!
2018-12-18

  TrollTörnTrappan VIP
Tänkte skapat den med tre meningar blott, men blev fyra likafullt ;-)
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP