Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från tiden då fantasin levde och samspelade med andras


Exotisk eftermiddag


Papperet var av
ris
och dess lilla innehåll
smakade ingefära,
choklad och kokos

När hon fick
den fina biten
innanför sina mjölktänder
och bilden av en djungel
steg fram som i en dröm

förvandlades hon till prästinna
där stolarna blev en hydda
och ljudet från
broderns bongotrumma
tvingade henne att dansa.



6/11 2018




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-17 21:50



Bookmark and Share


  Svart svan
De pulserande rytmerna inom poesin lyser igenom mellan raderna här trots avsaknaden av rim... märkligt nog...
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP