Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En underbar upptäckt


Rätt ställe


Det flödar, det flödar,
efter tjugo torra ljusår
Flödar mycket, se och häpnas
Alla stjärnor blir till månar, ty
det flödar, ack, det flödar

Fall på knä, du är så
tacksam
inför all din stora lycka
Ja, det är du
Ja, det är du

Omkring varje litet vatten
växer högt som en gång hemma, ty
det flödar, och nu vet du
bortom hoppet
fanns det liv.



1/11 2018




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-17 21:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jättefin positiv
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP