Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet av ett allergianfall - eller kanske vi bara skall kalla det hela för anfall...


Eldsångest


Du ville krypa ur ditt skinn
förblöda om det måste ske
befrias genom viljans röst
från det du inte ville se
Du ville resa från din plats
ty platsen brände sönder dig
Den platsen var din spegels bild
och jämmerlig den tedde sig

Du vill lämna bakom dig
ditt pansar av förvridet skinn
men i din jakt på milda ljus
ett enda, fasans glöd, blev din
Och huden spändes hård och stram
Den sprack till slut, och du blev kvar
i ditt infernos sjukdomsskrud
med tusen frågor utan svar

Den frätte på ditt ben och kött
till skrattet av sin melodi,
den ville äta gryningen
med verklighet och drömmar i
Din hud blev röd, du stängdes in
i vilda lågor med din ved
och vart din blick än sökte sig
så följde all din smärta med.



27/11 2018




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lena Söderkvist VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-17 22:52



Bookmark and Share


  Poems by Sara
Väl skrivet! Den som förstår, förstår! <3
2018-12-18

  Blomma-Stjärna VIP
oj, så bra - inlevelsefullt och insiktsfullt om ett inferno!
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP