Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon väntar visst, fortfarande....

Var är väl alla dagar
Vad är väl dessa år

Hur känns ovisshet
Och alla oläkta sår

Allt sånt som ej blev av
Var är allt du inte gjorde

Försvunna fina stunder
Det du inte måste men borde

Varför vinner alltid tomheten
Hur luktar längtan som du fått kväva

Att bara vänta på ingenting
Istället för att på kärlek fritt sväva

Förbisedd i trygghetens stilla lunk
Så många vackra stunder du mist

Huvudsaken det ser bra ut på ytan
Och vad du än säger så väntar du visst




Fri vers av Whero
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-17 23:20



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Bra text! Den kryper innanför och sätter igång funderingar...
2018-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet med vemod i orden...
2018-12-18

  Lottie Ålhed VIP
Spännande formulering skönt Hur luktar längtan... Vackert!
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero