Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du vill älska


Hat

Du hatar ingen hör
Du drömmer du tror

Du vet att döden är
Du dricker orken saknas

Du har ditt hjärta
Du öppnar det ej

Du vill dö men se
Du gör ditt val utan att ge




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-18 05:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fhäftigt måleri.
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano