Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Ingenting med sina
vassa klor
och sin tunna
glastunga

Ingentinget kikade in
genom nyckelhålet

Ingenting med sina
spetsiga tänder av
svart elfenben

Ingenting tittade fram
med stora ögon från
mobilskärmen

Ingenting med sina
böljande lockar av flugpapper
så många döda ting som fastnat
på dess klibbiga toppar

Ingenting trängde in
i kroppen och låste porten
små djupa
brännhål i bröstkorgen
och miljarder taggar
i en drömparalys




Fri vers av Lili B VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-18 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP