Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrund

Här är avgrunden och där är du
Du är avgrunden och
Jag är inget
Den svarta fläcken på din vägg
Den surrande flugan som
pryder din tapet
och din handflata

Här är avgrunden och där är du
Du är avgrunden och jag är inget
en blodfläck på dina lakan
en hårnål under din säng
Det störande bruset i ditt öra
Hur djup, hur mörk än avgrunden är
Hur tom, hur kall
hur frånvarande




Fri vers av Lili B VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-18 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP