Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
December Novell


Kom ut!

Så blev den en vintermånad i år igen. December.
Med vitklädd gran som ropar och vinkar utanför mitt fönster med snötyngd arm
Kom ut till mig Jag vill krama dig!




Prosa (Novell) av Lottie Ålhed VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-18 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP